Μ Ε Τ Α Ξ Α
Μ Ε Τ Α Ξ Α
Μ Ε Τ Α Ξ Α
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μ Ε Τ Α Ξ Α

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

ΦόρουμΦόρουμ  Latest imagesLatest images  ΕγγραφήΕγγραφή  ΣύνδεσηΣύνδεση  

Βόλτα με τα άλογα

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
????????
Επισκέπτης

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/7/2010, 2:25 pm

Εκεί που τέλειωναν οι κήποι του κάστρου εκτείνοταν ο δρόμος για το φαράγγι. Τα άλογα ήταν έτοιμα και κοιτούσαν ανήσυχα μπροστά. O Μάξιμος χάιδευε τη μουσούδα του αλόγου του καθώς περίμενε την Κλυταιμνήστρα να καβαλήσει το δικό της.

Βόλτα με τα άλογα Horse1

Παράλληλα, της έπιανε ψιλή κουβεντούλα:

"Υπέροχος ο καιρός για τη σημερινή βόλτα. Σας ευχαριστώ που μου την προτείνατε!" Βόλτα με τα άλογα Emoticon-object-062

"Τα ρούχα ιππασίας σας πηγαίνουν πολύ! Τονίζουν τη στρατηγική σας σιλουέτα!"

"Ενημερώσατε στο κάστρο ότι θα πάμε στο φαράγγι για ιππασία; Μήπως θέλει κάποιος να έρθει παρέα μας. Ή αν ανησυχήσουν για μας, να ξέρουν πού να μας ψάξουν..."

"Ελπίζω να μη σας χρειαστούν εκτάκτως σήμερα στο στράτευμα για να μπορούμε να απολαύσουμε τη βόλτα με την ησυχία μας."

...και άλλα παρόμοια της έλεγε καθώς ετοιμαζόταν και αυτός με τη σειρά του να καβαλήσει το άλογό του. Βόλτα με τα άλογα Onhorse8
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Klitemnistra
Admin
Admin
Klitemnistra

Αριθμός μηνυμάτων : 445
Ημερομηνία εγγραφής : 17/01/2010
Τόπος : Παντού και Πουθενά

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/8/2010, 9:32 am

H Κλυταιμνήστρα ανέβηκε στο άλογό της με την δέουσα άνεση αφού πλέον της είχε γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας να γυρνάει με το άτη της.

"Εγώ σ'ευχαριστώ που ήρθες μαζί μου γλυκέ μου,πάντα μου κάνει καλό η παρέα σου"

"Ομολογουμένος είχα καιρό να φορέσω ρούχα ιππασίας, όλη μέρα γυρνούσα με την στολή ,σ'ευχαριστώ πάντος για τα καλά σου λόγια Embarassed "

με ένα νεύμα φώναξε έναν στρατιώτη της φρουράς της και του έδωσε οδηγίες για το τι θα κάνει, όσο αυτή και ο Maxim θα έλειπαν .....

"Δεν νομίζω να τολμήσει κανείς να με ενοχλίσει εκτός αν γκρεμιστεί του δουκάτο" είπε στον Maxim κλείνοντάς του το μάτι.

"Ελπίζω να έβαλες ζεστά ρούχα δεν θέλω να μου κρυώσεις,,"

Βόλτα με τα άλογα 19021481

"Ακολούθησς με το μονοπάτι είναι δύσκολο αλλα το θέαμα θα σε αποζημειώσει..."

Manolaras
Admin
Admin
Manolaras

Αριθμός μηνυμάτων : 313
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/8/2010, 8:29 pm

O manos Feygwntas apo to limani eide to gnwsto peristeri (Lakhs lol ) sfyraei sfir kai amesws tou dinei to gramma kai diavazei :
Pros Klitemnistra

Amesws Xanasfyraei!!! kai emfanizetai ws dia mageias to alogo tou onomati Iskios
Βόλτα με τα άλογα 2882913834_e22857f29e

Proorismos to faraggi piswapo to kastro twn metaxadwn !!!!
Ainteeee!!!!

Kalpazwntas san trelos pernaei vouna kai laggadia antikryzei duo figoures sto vathos na periplaniountai anemela kai na eyxaristiountai thn volta tous...

Fwnazei amesws

Theiaaaaaaaaaaa Theiaaaaaaaaaaaaa pou eisaiiiiiiiiiiii?????

Grammaaaaaaaaaaaaaaa!!!! apo to Polinikooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!
Amesws diakrinontai o maximos kai h klitemnistra na arxizoun na trexoun pros to meros tou

Laxaniasmenos O manos katevenei apo to allogo upoklinetai kai paradidei to gramma sthn poluagaphmenh tou!!!
Sygnwmh xerw pws den itheles na se enoxlhsoun alla einai ephgon !!!!
Βόλτα με τα άλογα F2130_1_1_1_envelope_520
Klitemnistra
Admin
Admin
Klitemnistra

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/9/2010, 3:57 pm

Η Κλυταιμνήστρα καθώς προχρούσε με τα άλογα και τον MAxim μέσα στο φαράγγι άκουσε έναν γρήγορο καλπασμό πίσο τους να έρχεται απο μακρυά....
"Μα τους Θεούς και τους δαίμονες τι στο καλό γίνεται ???"
Ενώ προσπαθούσε να συγκεντρωθεί στον καλπασμό άκουσε απο μακρυά την ηχώ του αγαπημένου της ανιψιού ...
"Μα τον ΑΡΗ και τον ΑΔΗ κάτι έγεινε στο λιμάνη....η Πολη..." είπε κεντρίζοντας το άλογό της προς την πλευρά του Mάνου.
"Εσύ μείνε πίσο Maxim Δεν θέλω να τραυματιστής τρέχοντας"
Η Κλυταιμνήστρα έφτασε τον Μανο όπως κι εκείνος....
Για όνομα Μανο τι συναίβει ??? του είπε ταραγμένη...
Μόλις άκουσε τον λαχανιασμένο ανιψιό της να τις εξιστορεί τα γεγονότα και να τις δίνει το γράμμα.
ηλικρεινά δεν ξέρω αν πρέπει να σου βάλω τις φωνές που με καταρτόμαξες η να σε αγκαλιάσω μικρέ....μην μου το ξανακάνεις αυτό ....του είπε αγκαλιάζοντάς τον πάνω στο άλογο..."πίσο τους έιχε έρθει και ο Maxim..
έβαλε το γράμμα μέσα στο χέρι της και κέντρισε το άλογο προς το φαράγγι...Maxim αν θέλεις μπορείς να συνεχίσεις την βόλτα σου με τον Μανο μας εγώ θα σας βρω αργότερα έχω κάτι συμαντικό να κάνω...παρακαλώ συνχωρείστε με.....Είπε και έφυγε καλπάζοντας...
????????
Επισκέπτης

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/9/2010, 6:13 pm

Η σκηνή εξελίχθηκε γρήγορα μπροστά στον Μάξιμο, οπότε δε πρόλαβε να αντιληφθεί ακριβώς τι συνέβει, αλλά ήταν ευχαριστημένος που η Προστάτιδά του φάνηκε ανακουφισμένη μετά από την αρχική τρομάρα.

Όταν έμειναν μόνοι με τον Μάνο, γύρισε προς το μέρος του και άρχισε να παρατηρεί τον Ίσκιο.

"Ωραίο άτι έχεις Μάνο, του είπε. Πόσα άλογα πιάνει στο πέταλο?" geek
Manolaras
Admin
Admin
Manolaras

Αριθμός μηνυμάτων : 313
Ημερομηνία εγγραφής : 20/01/2010

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/9/2010, 8:17 pm

1 Alogo einai lol!

Pame na synexisoume pros to kastro gt nyxtwse Smile
Klitemnistra
Admin
Admin
Klitemnistra

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/9/2010, 8:28 pm

Μόλις που άρχισε να σουρουπώνει όταν εμφανίστηκε η Κλυταιμνήστρα και είδε τοςυ δύο αγαπημένους της νεαρούς να φλυαρούν....
"Λοιπον τι λέτε συνεχίζουμε την βόλτα μας??? ε! κύριε Λιμενάρχη που μας κοψοχολιάσατε???Πρέπει να μας μαγειρέψεις κάτι πολύ καλό για να σου ξεθυμώσω που με τρόμαξες έτσι μικρέ"
Του είπε κάνοντας νόημα στον Maxim να την ακολουθίσει με το άλογο προς το φαράγγι....
"Η καλύτερη ώρα να δεις την δύση του ηλίου είναι σε λίγο έλα μην το χάσουμε το θέαμα....."
Klitemnistra
Admin
Admin
Klitemnistra

Βόλτα με τα άλογα Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βόλτα με τα άλογα   Βόλτα με τα άλογα Empty12/9/2010, 9:00 pm

Αφού περάσαν το μεγάλο γεφύρη ....

Βόλτα με τα άλογα Konitsa600_140364_4509CD

Πέρασαν απο το μικρό πέρασμα στοποτάμι
Βόλτα με τα άλογα Mountain_stream

βρέθηκαν μπροστά στον μιρκό καταράκτη....

Βόλτα με τα άλογα Grsm20353

Επειτα απο αρκετή ώρα έφτασαν στην κορυφή του δρόμου ίσα που πρόφτασαν το ηλιοβασίλεμα.

Βόλτα με τα άλογα Fondos-paisajes-1024

Η Κλυταιμνήστρα έμεινε σιωοιλή να κοιτάει το θέαμα με ένα γαλήνιο βλέμα...

Βόλτα με τα άλογα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Μ Ε Τ Α Ξ Α  :: ΚΑΣΤΡΟ :: Φαράγγι-
Μετάβαση σε: